11 футболисти на ЦСКА трябва да провеждат извънредни тренировки дори и след последния мач на отбора за 2012 година. Това заяви изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев-Майкъла. В дйствителност обаче на занимания идват само трима.

"Само трима идва, останалите никой не ги знае къде са. Ще се вземат мерки, не може така. Вземат заплата и трябва да тренират. Не като този Спрокел. Лежи си на "Царско село", плува си в басейна и му е добре. Но има подписани договори, какво да направим", започна Майкъла.

"Едната група от тези футболисти трябва да тренира със Сашо Борисов, а другата с кондиционния треньор. Но как да стане това, като те не идват. А след като са им наложени допълнителни занимания, значи не са на нивото на останалите и трябва да тренират повече", добави шефът.

До края на седмицата трябва да стане съдбата на футболистите, които не изпълняват разпорежданията на спортно-техническия щаб и на ръководството на ЦСКА. Илиев обаче отрече въпросните състезатели да са нарочени за гонене, "просто са изостанали с материала".