Националът на България Иван Бандаловски коментира ситуацията в бившия си клуб ЦСКА. Защитникът на сръбския гранд Партизан е на мнение, че държавата е длъжна да окаже помощ на "червените".

"Не може да се позволи ЦСКА да иде във "В" група или "А" окръжна. В Сърбия Цървена звезда имат над 50 милиона евро дългове, но държавата помага по всякакъв начин и по 25-30 хиляди души са на стадиона. Тъжно е и за Локомотив (София). Смърт с предизвестен край. Дойдоха някакви хора (б.р. - Кирил Льосков и Петър Касев), които са срам за българския футбол. Такива имаше и в ЦСКА. Томов се правеше на спасител, а заради него ЦСКА остана два пъти без лиценз", категоричен е Бандаловски пред TV7.

Бандаловски призова феновете на националния ни тим да проявят повече толерантност. Той е на мнение, че напрежението при "трикольорите" идва именно от негативното отношение от трибуните. "Хората около нас са много негативни, никой не ни помага. Сами сме срещу всички, идват на стадиона да ни плюят. Негативното се усеща. Срещу Ивайло Петев също има доста нападки. Който и да викне, винаги има някой недоволен. Хората, които са над него, трява да го подкрепят, не може ние да отнасяме всичко", обясни Бандата.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА