Мачът Черно море - Левски от четвъртия кръг на Еfbet Лига, който трябваше да се играе в понеделник във Варна, се отлага. Спортно-техническата комисия към БФС уважи молбата на "сините". От "Герена" поискаха отлагане на мача заради евроучастието си. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Снощи Левски елиминира ПАОК с 3:1 общ резултат и в третия квалификационен кръг ще се изправи срещу малтийския Хамрун Спартанс. Първият мач ще бъде на 3 или 4 август, като се очаква решението на УЕФА.

Припомняме, че Левски вече отложи един мач от родното първенство - столичното дерби със Славия.

Решението на Спортно-техническата комисия: 

* По искане на ПФК Левски София  на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ,  срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК Черно море Варна – ПФК Левски София, насрочена за 01.08/понеделник/2022 г от 20.45 часа се отлага.

* Срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК Арда Кж – ПФК Септември София, ще се играе по програма  01.08/понеделник/2022 г от 20.30 часа вместо от 18.30 часа.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа