Интересът към световната квалификация България - Дания е засилен и вече са продадени над 10 000 билета. Двубоят е в петък от 21:00 часа на "Васил Левски".

По трибуните на Националния стадион се очаква да присъстват над 25 000 зрители. За сравнение на двубоите с Италия и Армения преди месец на "Васил Левски" имаше по 15 хиляди, а продадените реално ценни хартийки бяха не повече от 7-8 хиляди на мач. След добрите игри на нашите тогава обаче ентусиазмът у феновете се завърна и вчера при пускането на талоните на касите на "Васил Левски" дори се образува опашка.

В последните години това бе изключително рядко явление, когато дойдеше мач на "трикольорите". Стигна се дотам, че на контролата с Кипър (1:0) преди старта на световните квалификации на "Герена" имаше по-малко от 800 души. Както е известно, за двубоя с Дания ръководството на БФС реши да намали цените на билетите.

Сега в Сектор "А" ще се влиза срещу 25 лева при 40 и 30 лева за Италия и Армения. За "В" пропускът струва 15 лева при 30 и 20 лева за мачовете преди месец. За "Б" и "Г" цената на билетите вече е 7 лева при 10 за Италия и Армения.