Бившият футболист и директор в "Левски" Христо Йовов е отказал предложение да се завърне в клуба. „Имахме някакви разговори. Не е ставало въпрос за член на Управителния съвет. Така сметнах, че е по-правилно да не се захващам с тази работа, която ми беше предложена, каза той пред bTV.

- Това са минали неща, които със сигурност не топлят никого. Със сигурност това, което е останало в мен, е равносметката, която съм направил. Аз съм го казвал хиляди  пъти, че не бях достатъчно твърд в решенията си. Опитвах се да угодя на всички и в един момент накрая прецакания си ти, ако можем да го кажем така. Вече знам какво трябва да се прави, когато си ръководител и най-вече трябва да се отстояват нещата, която смяташ, че си правилни. Не трябва да правиш компромиси със себе си.

евски" не е готов все още за титла. Гради се един отбор. В момента е много трудно да направиш нещо по сериозно, защото знаем, че на повечето футболисти договорите им изтичат лятото. Ако, разбира се, клубът се е насочил да подписва с футболисти, които са с изтекъл договор. Моят съвет е да не бързат и ако не намират точните хора, по-добре да не ги взимат.

Всички левскари сме нетърпеливи, искаме решения и победи и титли на момента, но времето показва че трябва да има някакво търпение и да се знае, че когато се взима някакъв футболист той ще гарантира бъдещето на "Левски."


ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НA "А" ГРУПА

 
  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg