Бившият директор в "Левски" Даниел Боримиров открехна завесата за новия собственик на клуба от "Герена" - нещо, което вече сториха Гриша Ганчев и Наско Сираков, заявявайки, че не Тодор Батков дава парите. Борето дори заяви, че знае кой дърпа конците при "сините", станали за резил днес, губейки с 0:3 от вечния съперник ЦСКА.

"Мога да кажа за времето, когато аз бях в "Левски", че единствено съм се консултирал с Иво Тонев", заяви Боримиров при гостуването си в студиото на "Канал 3".

"Аз за себе си знам кой дърпа конците, кой е собственик, но няма да кажа. Нещата, когато трябва да се случат, ще се случат", сподели загадъчно бившият полузащитник, след което беше попитан дали "сините" нарочно не записват крах след крах, за да може по този начин да бъде свалена от цената на клуба и Тодор Батков по-лесно да се раздели с него. Боримиров дори прогнозира кога ще се случи смяната на собствеността - "Няма да е до Нова година. Бих казал, че до края на следващата."

"Не мога да кажа, не трябва да излизат тези неща от моята уста", каза Боримиров, след като беше попитан дали е българин или чужденец заместникът на Батков начело на "Левски".