Александър Томов беше повече от доволен след класическата победа на ЦСКА с 3:0 срещу „Левски“.

„Този мач е отговорът на това ЦСКА да бъде пратен в във „В“ група през месец юни. След този мач мога да кажа ясно, че ЦСКА се бори само за едно – 32-ра шампионска титла. Няма да правим компромис срещу никого. Започнахме сезона трагично - с трима футболисти и трима юноши. Преди малко поздравих всички момчета поотделно, някой играха на инжекции, други с болки. Благодаря от името на всички, гордеем се с тези момчета, както и с публиката. Не ни остави в нито един момент. Това е достойна публика, но затова казвам, че ЦСКА е институция. Сигурно има и други отбори, но когато имаш такава публика, те задължава да си на върха“, Александър Томов.

„Когато през 2008 година спечелихме 31-ата титла с 16 точки разлика ни отнеха всичко по престъпен начин, а аз бях изкупителна жертва. Ние просто се върнахме, не позволихме ЦСКА да бъде фалиран и принизен“, добави Томов.

"Бях в съблекалнята, хвърляха ме до тавана. Всички са мокри, истински празник е вътре. В началото започнахме с играчи, събирани от плажа буквално, направихме 5 равни мача, загубихме много точки, бе много болезнено. Очакваме с нетърпение мача с Лудогорец. Към този момент ЦСКА няма неплатени заплати към своите играчи, служители, освен разсрочените стари, които не бяха платени. Беше извършена огромна финансова промяна, бяха преодолени нещата. Твърдо мога да кажа, че от 35-те милиона, които ЦСКА имаше към 31 юли, сега в момента това, което мога да кажа че са проблемни е под 1 милион. Не е лесно, трудно е много", допълни шефът./БЛИЦ