Христо Стоичков е един от хората, който прекрасно знае колко много съм се опитвал да помогна на ЦСКА. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, по повод трите въпроса, които Камата зададе към него.

„Ето, сега му отговарям. Христо Стоичков прекрасно знае мнението ми за него, че е гениален футболист. Прекрасно знае, че „Титан” чисти само няколко района на София, а останалите ги чистят други компании, и че нямам нищо общо с тях. Прекрасно знае, че работехме „Газпром” да дойде за спонсор на ЦСКА, но - неяснотите, заради които и самият Гриша Ганчев има проблем с управлението на ЦСКА и не иска да го поеме...", заяви пред "Фокус" Бойко Борисов.

"Прекрасно знае, че съм се мъчил много, тогава с Емил Димитров, да създадем организация, която да може да помогне на този знаменит клуб, така че – малко съм изненадан от въпросите му. Той е един от хората, който знае, колко много съм се опитвал да помогна на ЦСКА – дадохме им игрищата, дадохме им базата за 30 години, така че само да работят”, каза Бойко Борисов.

По-рано в интервю за вестник „Труд” Стоичков постави три въпроса към бившия премиер Бойко Борисов. Първият от тях е - "Г-н Борисов, вие ли доведохте фирма "Титан", за да унищожи ЦСКА?", вторият „Кой има полза от тази сделка” и третият „"Защо обявихте, че "Газпром" става спонсор на ЦСКА, а след това се отметнахте? И сега къде е "Газпром" - нито в ЦСКА, нито в "Левски".

С питанията Камата потвърди изнесената от в. "ШОУ" информация. В началото на седмицата вестникът на народа разкри, че бившият премиер е направил и невъзможното, за да подложи крак на ЦСКА.