Христо Стоичков зададе три критични въпроса на Бойко Борисов, като с тях потвърди изнесената от в. "ШОУ" информация. В началото на седмицата вестникът на народа разкри, че бившият премиер е направил и невъзможното, за да подложи крак на ЦСКА.

"Г-н Борисов, вие ли доведохте фирма "Титан", за да унищожи ЦСКА?", гласи първият от въпросите на Стоичков, зададени чрез в. "Труд". Кавалерът на Златната топка очевидно намеква за топлата връзка на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов с лидера на ГЕРБ. В края на кметския си мандат в София Бойко Борисов им предостави златната част от сметопочистването в София, а четири години по-късно бе подкрепен от тях и работниците им на проправителствен митинг пред Народното събрание. Вторият въпрос на Модерния ляв допълва първия и гласи: "Кой има полза от тази сделка?"

С третото си красноречиво питане Христо Стоичков отваря и темата с държавната "подкрепа" за футбола: "Защо обявихте, че "Газпром" става спонсор на ЦСКА, а след това се отметнахте? И сега къде е "Газпром" - нито в ЦСКА, нито в "Левски"!?"