Българският национален отбор гостува на Грузия в мач от група 4 на Лига „С“ в Лигата на нациите. Срещата със сигурност ще премине в сянката на жестоката катастрофа, в която участваха „лъвовете“ при пристигането си в Тбилиси. Както е известно, двата автобуса, превозващи родните футболисти, се блъснаха в тунел, а в резултат на това Тодор Неделев беше приет в болница и претърпя спешна операция на черепа.

От БФС обявиха, че играчите са в шок от случилото се. Въпреки това националният отбор отказа предложението на УЕФА за отлагане на срещата с Грузия. Очакванията са временният треньор Георги Иванов да направи сериозни промени в сравнение със състава играл срещу Гибралтар в четвъртък (1:1). Няма да е изненада, ако бъде заложено на защитна схема на игра, за да бъде избегнато повторение на тежката загуба с 2:5 от Грузия в Разград, която регистрирахме точно преди една седмица.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Голям проблем ще бъде отсъствието на двама от най-креативните футболисти в родния състав. Единият е оперираният в Тбилиси Тодор Неделев, а другият е наказаният Кирил Десподов.

GeorgiaГРУЗИЯ – БЪЛГАРИЯBulgaria

Днес от 19:00 часа по БНТ 1 и БНТ 3
Тбилиси, „Борис Пайчадзе“
Съдия: Еспес Ескос (Норвегия)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Грузия: Лория, Какабадзе, Кашия, Хочолава, Кварцхелия, Хверкалия, Абурджания, Квеквешкири, Зивзиадзе, Азаров, Давиташвили
Контузени: няма
Наказани: няма

България: Н. Михайлов, Турицов, Анд. Христов, П. Христов, Недялков, Г. Костадинов, Малинов, Чочев, Г. Миланов, Минчев, А. Илиев
Контузен: Неделев
Наказан: Десподов

Баланс: 7 мача, 2 победи за Грузия, 1 равенство, 4 победи за България, г.р. 12:21

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!