Нападателят Базил Де Карвальо се завърна на стадион "Георги Аспарухов" и каза, че е футболист на "Левски". Човек на Локомотив (Пловдив) доведе сенегалеца на "Герена" заедно с багажа му.

Вчера "сините" обявиха, че се отказват от 29-годишния нападател заради хроничната му контузия в дясното рамо, и го върнаха на "смърфовете". Администраторът на "сините" Райко Якимов откара Базил от Александруполис до Сандански, където "смърфовете" са на подготовка. Оказа се, че снощи Де Карвальо не е спал в хотела на Локо (Пд), а днес човек на пловдивския клуб го доведе обратно на "Герена". Коко Динев вече обяви, че има подписан договор с "Левски" за Де Карвальо, но странно защо "сините" твърдят, че няма такъв. Нападателят дори също е парафирал с клуба от "Герена".

"Футболист съм на "Левски"! Знам, че подписах договор. Локомотив (Пловдив) също има договор с "Левски". Аз подписах с тях и "Левски" подписа с мен. Те казват, че нямат договор с мен, но това не е вярно", заяви пред "Гонг" Базил при завръщането си на "Герена".

Играчът се настани в общежитието на "Левски", като очевидно е притеснен за бъдещето си. Знае се, че трябва да претърпи операция на дясното си рамо, след което ще се възстановява около 3 месеца. БЛИЦ вече ви поднесе сензационната новина, че ЦСКА ще направи опит да го привлече в редиците си.

"Имам някакви проблеми с ръката си. Искам да направя операция, но за "Левски" това е невъзможно, тъй като ще загубя три месеца за възстановяване", добави Де Карвальо, който през есенния полусезон реализира 7 попадения за "смърфовете" в "А" група. /БЛИЦ

2.jpg