БЛИЦ пита феновете: Как ще завърши баражът с Унгария?

Селекционерът на националния отбор Георги Дерменджиев държи в пълна неизвестност даже и футболистите за стартовия състав, с който ще излезем срещу Унгария. Решителният плейоф за европейското първенство започва в 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“ довечера.

Треньорът не иска да изтича никаква информация, която би могла да стигне до съперника. Поради тази причина на последните две тренировки той е разчитал на два различни състава.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

„Единственият, който знае на 100 процента състава е Дерменджиев. Момчетата ще научат единайсеторката, с която ще започнем мача, в късния следобед“, заявиха източници на БЛИЦ от БФС.

Според непотвърдена информация атаката ни най-вероятно ще бъде водена от Божидар Краев, а Кирил Десподов да не го видим титуляр по крилото, а да се появи в игра през второто полувреме.  Не е изключено на скамейката да остане централният защитник Кристиан Димитров, а в състава да е Георги Терзиев.

"Появиха се различни титулярни състави на България в родните медии - вестници, сайтове, но само Дерменджиев знае точно на кого ще разчита. И ще го каже на момчетата на последния разбор преди двубоя", твърдят още нашите източници.

Програма на нашата група в Лигата на нациите