Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов коментира победата с 2:1 над Берое в срещата от 29-ия кръг на Efbet Лига. Националът се отчете с асистенции и за двете попадения на своя тим.

Десподов се върна и към случилото се на стадион „Българска армия” в неделя, когато срещата с ЦСКА (1:0 за "орлите") беше прекратена за близо четвърт час. 

„Тежък мач. Видяхте, че отново допуснахме грешка и ни вкараха гол. Трябваше да догонваме, но радващо е, че успяхме да обърнем мача. Ако не бяхме вкарали в края на първото полувреме, щеше да бъде много трудно след почивката. Изиграхме добър мач, като трябва да изчистим някои грешки, за които ще ни каже треньорът след анализа. Не мисля, че имаше подценяваме. Берое се беше затворил добре, знаехме, че ще бъде така. В неделя беше тежък мачът, тежко пътуване, отдавам го и на умората", коментира Десподов.

"Отборът ни има доста сериозен характер. Важно е, че не се отказваме, дори и да допуснем гол. Радостното е, че обръщаме мачовете, но това е нож с две остриета и някога може да не се получи. Както знаете - всяка точка е изключително важна", продължи националът.

"Не ми оказа влияние, това което се случи на „Българска армия”. Всеки има право да си изказва мнението. Аз съм професионалист и се разправям единствено на терена. Има си хора, които се разправят извън терена - по медии да дават интервюта, да се тупат в гърдите. Аз си върша моята работа на терена и гледам нещата да се случват по най-нормален и спокоен начин, а не с някакви разправии и да влизам в дискусии, които няма смисъл да коментирам изобщо", добави Кирил Десподов.   

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023