Десният бек Тибо Вион ще се завърне в групата на ЦСКА за двубоите с Виктория (Пилзен) от плейофния кръг на Лигата на конфедерациите.

27-годиштият французин вече е възстановен от травмата, която го извади от досегашните мачове през сезона, и ще може да запише минути още в първия двубой в Чехия в четвъртък (19 август) от 20:00 часа.

Сънародникът му Йоан Баи също ще е готов за двубоя. Двамата тренират пълноценно и щяха да вземат участие в отложения мач от efbet Лига срещу Локомотив (София), който трябваше да се играе утре.

Контузията на нидерландския защитник Мено Кох се е оказала по-тежка от очакването. Предполагаше се, че той ще е на линия за първия мач с Виктория (Пилзен), но последните изследвания са показали, че ще е готов за игра през септември. Тогава се очаква завръщането в игра и на още един от контузените – Федерико Варела.

Именно заради контузията на Мено Кох е имало разговори в ЦСКА дали да не се прибегне до привличането на защитник. Още повече, че капитанът Валентин Антов отново може да бъде трансфериран зад граница.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Efbet Лига - сезон 2021/2022