ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Димитър Ангелов – Дучето от два дни не си вдигаше на телефона. Не даваше интервюта. Днес обаче той най-после склони да говори пред БЛИЦ. Ето какво заяви пред нашата агенция бившият председател на Централния фенклуб на ЦСКА във връзка с нечуваната криза, в която изпадна отборът.
 
“Първо искам да уточня, че говоря само и единствено от мое име. За мен най-футболният човек в България е Гриша Ганчев. Той е правил и ще прави чудеса във футбола. Желая му го от сърце. Гришата винаги ще има моята подкрепа.
 
Аз държа, аз настоявам, аз ще отстоявам ЦСКА да бъде свободен, чист и свят! Искам ЦСКА да го бъде, желая най-доброто на моя клуб, но нека всичко стане по законния начин. В името на феърплея, а не за сметка на морала и, напишете го с големи букви – ИСТОРИЯТА на ЦСКА.  
 
Онези, докарали ЦСКА до ръба на фалита, онези “благодетели” от “Титан”, трябва да понесат своята отговорност на 100 процента. Казвал съм го многократно, ще го заявя отново, защото моментът е повече от подходящ – Вън, вън, вън “Титан” от ЦСКА.
 
Българи, приятели, фенове на ЦСКА, призовавам ви всички да участваме в национално допитване за бъдещето на нашия клуб. Нека бъде организирано такова – дали под формата на смс-и, дали под някаква друга форма, но такъв референдум е необходим, категоричен бе Дучето.