ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Христо Стоичков ще бъде назначен официално за старши треньор на ЦСКА следващата седмица. Както БЛИЦ вече писа, Гриша Ганчев е на крачка от вземане на властта в Борисовата градина, а Ицо е пред завръщане при „червените”. Но не като президент, а като наставник.
 
Стоичков ще доведе в ЦСКА не само най-добрите футболисти на Литекс, но заедно с него на „Армията” ще акостира и бразилски халф, разбра БЛИЦ. Става въпрос за юношата на Коринтианс Бруно Октавио Жованели. Полузащитникът е роден на 2 август 1985 година, а за последно е носил екипа на Гремио Баруери. За помощници на Камата пък се спрягат доскорошният треньор на Локомотив (Пд) Стефан Генов и Петко Петков от Литекс.
 
Преговорите между Гриша Ганчев и „Титан” трябва да бъдат финализирани в петък, за което БЛИЦ първи писа снощи. Най-вероятно обаче Ганчев няма да влезе официално в управата на ЦСКА тези дни, а на малко по-късен етап.
 
„Все още тези неща се уточняват. Почти сигурно обаче ще последва следното. Другата сряда Стоичков официално ще подпише договор като старши треньор, а Гришата ще вземе властта по-късно, тъй като има доста технически неща за уреждане. В ЦСКА ще пристигнат най-добрите футболисти на Литекс, които още в понеделник, 10 юни, ще започнат лятна подготовка. Относно собствеността има два варианта – единият е Ганчев да купи половината акции и да управлява съвместно с „Титан”. Другият е да придобие целия дял и „титаните” да се оттеглят. Не вярвайте на приказките, че назначението на Стоичков няма нищо общо с преговорите с Гриша Ганчев. Ицо не е луд, за да се върне в ЦСКА сам. Той не иска да работи с „Титан”, а с Гришата. Стоичков постави ултиматум - абсолютно никой да не му се бърка в треньорската работа. Даже отсече, че не иска никакви навлеци и съветници, които постоянно кръжат около Димитър Борисов. Честно казано, Ицо се надява сделката да бъде такава, че Ганчев да купи всички акции. На разговорите за нов треньор беше обсъждано и името на Стойчо Младенов, но това на Камата надделя”, заявиха източници от футболните ни среди.