Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков изрази оптимизъм преди сблъсъка утре срещу Стяуа. Тимът от Разград загуби с 0:1 в Букурещ, но е домакин на реванша от плейофите на Шампионската лига.

"Когато играем наистина играта, която можем, не се съмнявам, че ще успеем. Нашата цел е да покажем това, което ще ни донесе успех. Вярвам, че не само победим, но и ще отстраним Стяуа. Трябва да внимаваме както да не ни вкарат, така и да сме агресивни. Но треньорът ще определи тактиката, заяви Дяков.

- С помощта на публиката, ще успеем в крайната цел. Силата на Лудогорец е много по-голяма от показаното в Букурещ, и утре всички ще се убедите в това. Старши треньорът ни каза, че срещу всеки съперник, на този етап, ще ни е трудно. Не можем да не се съобразим, че Стяуа всяка година почти стига групите. Но не смятам, че ние им отстъпваме по нещо, и утре ще го покажем. Едва ли някой може да каже кой ще победи утре. Сигурно ще е този, който покаже дух и характер. Трябва да изиграем умно мача. Ние ще сме подготвени, за 90 минути, а не се знае и дали няма да са повече от 90. Ние сме готови."

Реваншът между Лудогорец и Стяуа е утре от 21:45 часа и ще бъде предаван на живо в БЛИЦ и в ефира на btv action.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите