"Ако не беше Тити, Левски вече нямаше да съществува". Това коментира босът на Славия Венцеслав Стефанов пред БЛИЦ. 

Членът на Изпълкома на БФС също смята, че Папазов е спасителят на "сините", които са в изключително тежка ситуация поради липсата на спонсори.

Стефанов защити Тити в борбата му да смени доставчика на екипировка. Както вече стана ясно, "сините" анулират договора с "Macron" и се връщат към "Joma".

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Иска да спести пари на клуба, това е нормално. "Joma" е много по-добър вариант. Ние работим с тях вече повече от 5 години, нямаме забележки. Смятам, че това, което прави Тити в момента, го прави за доброто на Левски. Той иска да спаси клуба. Да, може би другите ръководители искат да е някой милионер, милиардер, но трябва да свикват да оцеляват. И наистина вариантът пред тях е един - да направят отбор от истински левскари, а не да събират чужденци от кол и въже. Това е пътят - със собствени кадри. Нека Левски погледне създателя си Славия. Навремето сме ги създали, за да има с кого да играем. Също така нас трябва да направят отбор предимно от българи. Да привлекат наистина качествени играчи, а не такива, с които се бяха напълнили за баснословни суми", коментира Венци Стефанов.

"Тити заслужава уважение, а не такова отношение. Той прави всичко възможно да спаси Левски. Заряза си семейството дори заради любимия отбор. Ако го нямаше, аз съм сигурен, че Левски отдавна да е фалирал. Той беше човекът, който се бореше за акциите", подчерта Стефанов.

"Не знам кой ще става спонсор на Левски. Тези, които са взели акциите, да му мислят. Смятам, че когато се ангажираш с нещо, трябва да имаш гаранция, че ще успееш да се справиш", коментира босът на Славия.

"Тити и Наско Сираков не са малки деца, а и мисля, че и на единия и другия е ясно, че тази лъжица не е за всяка уста. Левски е нещо доста сериозно. Дано успеят да си стъпят на краката, пожелавам им го. Но наистина трябва да осъзнаят, че най-правилното е да залагат на наши футболисти и да тръгнат стъпка по стъпка. Изобилието свърши, заради него са с 30 милиона назад. Дано успеят да излязат от тази ситуация, защото Левски не заслужава такава съдба", продължи членът на Изпълкома.

"В момента не Тити е виновен, а всички преди него. От Владо Грашнов, Бог да го прости, който наистина осигуряваше всичко в Левски, и после Тодор Батков, оттам нататък всичко отиде по дяволите. Последният, който работеше правилно и се стараеше всичко да е наред, е Тодор Батков. А Павел Колев няма правилен ход. Как можеш да привличаш футболист с такива договори!? Да им даваш космически заплати... Какви са тези цени на екипировки? Ама така е, като не даваш ти парите, не си правиш сметката.