ЦСКА проведе възстановителна тренировка на клубната база в Панчарево, след като късно снощи отборът се прибра от Кърджали, където загуби с 1:2 от Арда в мач от шестия кръг.

Треньорът Томислав Стипич, чието уволнение се очаква да се случи в най-скоро време, не е водил заниманието, но е присъствал.

БЛИЦ снощи първи писа, че 45-годишният хърватин е обявил в съблекалнята след загубата от Арда, че най-вероятно повече няма да бъде начело на отбора. Такива бяха нюансите от изявленията на изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

В следващия кръг на Първа лига ЦСКА приема Ботев (Пловдив). Мачът по програма е в петък (30 август) от 21:30 часа и ще се играе на стадион „Локомотив“ в София.

Нашата агенция първа съобщи, че шефовете на "армейците" са започнали среднощни преговори с колегите си от Спартак (Варна) за треньора Александър Томаш.

Прибирането на ЦСКА от Кърджали в Панчарево е преминало спокойно и фенове не са очаквали играчите, каквито заплахи бяха отправили в социалните мрежи. Въпреки всичко охраната на тренировъчната база е била подсилена с присъствието на полицейски автомобил.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025