Фенове на "Левски" и Лацио се събраха заедно преди двубоя на италианците с Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа, научи БЛИЦ. Реваншът е от 20 часа тази вечер на Националния стадион, след като преди седмица разградчани спечелиха с 1:0 в Рим. Над 300 привърженици на римляните са в София за днешния двубой. Те са в много близки отношения с фракциите на "Левски" и прекараха деня заедно, пиейки бира. 

"Сините" привърженици разкриха пред БЛИЦ, че са предупредили колегите си от Италия за възможни атаки от страна на фенове на ЦСКА.

"Предупредихме ги и ги пазим. Чуваме, че групи привърженици на ЦСКА обикалят София и търсят да бият италианци", споделиха "сините".

От агитката на "Левски" заявиха, че не са искали билети за Лудогорец - Лацио и нямат намерение да ходят организирано на двубоя. Вероятно обаче ще има много самосиндикални привърженици на "сините", които да посетят срещата и да викат за италианския тим.

По информация на БЛИЦ босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е решил в крайна сметка да отпусне исканите от ръководството на "Левски" билети. Тези от феновете на "сините", които искат да бъдат на стадиона, ще бъдат обаче в отделен блок, като няма да имат достъп нито до италианските привърженици, нито до тези, които имат намерение да подкрепят разградчани.