Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Феновете на “Левски” излязоха със специална декларация в своята страница във Фейсбук във връзка с видеото на БЛИЦ TV, на което се виждат транспаранти с поздрав за рождения ден на Адолф Хитлер. Заснетото от нашата камера видео предизвика истинско сътресение из спортните среди в цял свят, а вчера част от феновете изразиха своята позиция пред БЛИЦ.

По-късно те излязоха и с декларация по случая, заради който “Левски” може да отнесе солидна глоба и дори лишаване от домакинство.

Ето какво написаха от Сектор “Б” в официалната си страница:


"Пишем го за стотен път, но сме сигурни, че няма да ни е за последно... Разберете, че Фонд "Сектор Б" не е отговорен за всяко едно действие по трибуните. Не сме давали пари за транспаранти за Хитлер! Не сме виновни, че доста от хората ги мързи да пеят, да ходят по мачове, да помагат на Сектора. Да, нямаше транспарант за Априлското въстание, но не обвинявайте нас. Щяхме да дадем пари на всеки един, който ни беше помолил да го направи. Хората, които се занимават с този Фонд, имат личен живот, лични проблеми, лично време. Не успяваме да смогнем за всички неща, но моля ви не търсете вината единствено в нас. Хиляди път сме писали, че се нуждаем от помощ - ефект нулев. Не си мислете, че с даряването на дадена сума от вас ние ставаме някакви роботи и започваме да правим всичко, което на вас ви се харесва. Фондът е отворена организация и всеки един от вас може да се включи. Може да помага за хореографии, да разнася урната, да прави транспаранти, да реализира инициативи и т.н. Моля ви спрете с нападките, защото наистина е обидно..."