Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира предстоящите два мача на своя отбор. Той не пожела да обсъди двубоя с ЦСКА, но изрази своите опасения от евентуална съдийска подкрепа срещу неговия клуб в сблъсъка за купата с Берое. Днес “белите” излизат срещу ЦСКА в среща от 23 кръг на “А” група, а двубоят започва в 15:45 часа в Борисовата градина.

Той говори и за съдийството на дербито между Литекс и Левски (2:1).

"Не бих искал да коментирам предстоящия ни двубой с ЦСКА. Нека да мине и тогава ще говоря", заяви Стефанов. "Сега само ще се създаде прекалено голямо напрежение върху футболистите, което е излишно. Затова не искам да взимам отношение. Но срещу "червените", разбира се, ще излезем мотивирани. Ще си търсим победата, въпреки че мачът с Берое за мен е по-важен. Там ще искам да съсредоточим силите си.

Изключвам обаче да подходим лежерно на "Армията". Това все пак е ЦСКА, не можем да си позволим да играем под нашите възможности. Не ми се вярва да има проблеми със съдийството в този мач. Виж, срещу Берое обаче се опасявам, че може да има влияние, това се видя и в предишния ни двубой срещу тях.

Не се учудвам, че “Левски” е подпрян срещу Литекс. Вие какво очаквахте?!", заяви Стефанов.

„Предстои ни много по-важен мач в Стара Загора. Заради това е нормално Велислав да остави някои от нашите футболисти на пейката или извън групата. Двубоят с Берое е с най-голям приоритет. Който и да играе срещу ЦСКА, съм уверен, че можем да ги победим", каза пред „Меридиан мач" президентът на Славия.