Елитният френски Дижон проявява интерес към нападателя на ЦСКА Али Соу, пише авторитетният в. "Екип". Тимът сериозно е закъсал в момента и има четири загуби в четирите кръга от началото на сезона. Именно за подсилване на атаката и промяна в негативната тенденция на представянето в Лига 1 от клуба са се прицелили в гамбийския таран на „червените“.

Доскоро Дижон се е бил насочил към друг нападател, но неговата цена се е оказала непосилна за управата. Затова френският клуб се е насочил към футболиста на ЦСКА. От началото на сезона шестимата нападатели на тима са вкарали само един гол. Негов автор е младият Орелиен Шайдлер.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Заради предстоящия важен мач в Базел от плейофите на Лига Европа и вероятното влизане в групите на турнира, ЦСКА вероятно няма да се съгласи лесно на раздяла с Али Соу. Това може да стане само при сериозна сума. Очаква се от „Армията“ да поискат поне 3 милиона евро. Самият нападател едва ли ще има бъде против да се премести да играе в едно от най-силните първенства на Европа.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​