Новият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла похвали Стойчо Младенов и футболистите за победата над “Левски” с 1:0. Легендарният защитник на “червените” захапа леко “сините” за съдията Станислав Тодоров.



“Стойчо Младенов доказа, че е един от най-добрите български треньори. Имахме малко късмет в 5-ата минута, но това бе всичко за “Левски”. Днес трябваше да победим поне с 3-4 гола разлика. Надиграхме ги напълно. Това е може би най-добрият мач на ЦСКА. Всички играха като колектив. ЦСКА е европейски отбор, въпреки че напоследък има проблеми, докато “Левски” винаги е играл с по-голям заряд в тези мачове. Традицията скоро ще се възстанови и ЦСКА ще си върне облика. Показахме, че имаме 5-6 много класни попълнения“, заяви Георги Илиев-Майкъла.



“Съдията свири 70 на 30 в полза на “Левски”. Време е да спрат да му се обаждат преди мача. Страничните съдии – великолепни, първи мач, в който може би виждам обективно съдийство. Главният съдия обаче се опитваше да подкрепя “Левски” и допусна груба игра. Не би трябвало да толерира такава игра”, допълни директорът от Борисовата градина./БЛИЦ



ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА