ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Германският Айнтрахт (Франкфурт) направи първите стъпки по съвместната си работа с Левски за развитие на детско-юношеската школа на „сините“. Двата клуба постигнаха разбирателство за това покрай мачовете си от квалификациите за Лигата на конференциите през лятото. Немците предложиха да помогнат на тима от „Герена“ в това отношение, след като останаха впечатление от големия брой собствени юноши в първи тим на Левски.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Представители на Айнтрахт са били в София през последните дни. Те са се запознали напълно с работата на ДЮШ на „сините“. След това е проведена среща, на която германският екип е споделил своите впечатления. Коментирани са както и добрите неща в работата на школата на „Герена“, така и аспектите, в които немците виждат нужда от подобрение.

Вторият етап на съвместната работа между двата клуба ще продължи след Нова година. Тогава представители на Левски ще пътуват до Франкфурт, за да преминат стаж в клубната академия на Айнтрахт. Като част от сътрудничеството различни формации от школата на „сините“ ще участват в турнири, организирани от франкфуртския тим.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!