ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Сдружение "Левски на левскарите" инициира отворена подписка за феновете на „сините“, в която те да изразят позицията си относно евентуално придобиване на властта в клуба. 

Събирането на подписи ще започне на 13 декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „Георги Аспарухов“, Сектор А.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Публикацията на Сдружението:

„На вниманието на цялата синя общност,

Сдружение „Левски на Левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член, или не на Сдружението), с един основен фундаментален въпрос:

„Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването на контрола над Професионален футболен клуб Левски, чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?“

Събирането на имена и подписи ще започне на 13 декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „Георги Аспарухов“, Сектор А.

Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, непримиримост, кураж и свободолюбие! Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде тласък за предстоящите действия в борбата за връщането на Левски в ръцете на изконните му собственици - неговите привърженици.

Елате на "Герена" и нека ясно и категорично да заявим желанието си за смяна на порочния модел с такъв, който подобава на Левски - демократичен, честен и принципен.

Новата орбита се състои в полагането на задружните ни усилия, а не в омръзналите ни до болка ехидни, мъгляви и доказано лъжливи "обещания".

Само ЛЕВСКИ!“.