Георги Иванов-Гонзо за пореден път нападна БФС най-вече заради глобите, които отнася "Левски" в последно време. Последната санкция е от 37 500 лева за скандирани расистки обиди по време на мача с "Литекс".

"Смятам, че "Левски" е ощетен от всички наказания. "Левски" се санкционира за всяко едно нещо. БФС явно си прави пиар на наш гръб, а "Левски" е много голям и много велик клуб. Някои хора от изпълкома и Футболния съюз са минали през този клуб и знаят колко велик е. Ако смятат, че могат да се подиграват с "Левски", много жестоко бъркат, ние няма да го позволим. Така че малко са се объркали", заяви Георги Иванов.

"Футболът трябва да започне от ново начало. Да има честност, прозрачност, отборите да играят футбол, който няма задкулисни неща, да не се обаждат президенти в комисиите. Ще ви кажа как се е събрала комисията и ме е наказала. Обадил се е Стефан Орманджиев на съдиите да ги пита дали са написали в доклада, а те не са написали нищо. Да дойдат да си поправят нещата в понеделник", допълни още треньорът и спортен директор на "сините".

"Трябва да се прави така, че да се работи с феновете и да се разберат веднъж завинаги, че само с глоби нещата няма да се променят. Футболният съюз е изгнил и трябва коренна промяна. Не казвам, че Боби Михайлов трябва да си ходи, но или всички президенти да са в изпълкома и да се взимат решения, а не всеки да дърпа чергата към себе си и да виждаме, че едните отбори са ощетени, а другите - не. Има много неща, които не са уточнени и чисто структурирани. Когато нямаш правила и принципност, когато примерно обещаваш на един и правиш неща извън правилата е напълно нармално да няма принципност в действията", завърши Георги Иванов.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите