Спортният директор и треньор на "Левски" Георги Иванов критикува журналистите по време на дългата прескоференция на Тодор Батков, на която присъства и Васил Колев - председател на тръста "Синя България". На първия ред в залата бяха Гонзо, Константин Баждеков и Даниел Боримиров.

Настоящият треньор на "Левски" се включи по време изказването на Даниел Боримиров, който обясняваше, че в клуба няма бунт на треньорите от детско-юношеската школа заради забавените им заплати.

Гонзо се обърна към насъбралото се журналистическо множество, молейки представителите на медиите да бъдат коректни и да спрат да пишат глупости.

"Използвам случая, че в момента сте събрани толкова много журналисти. Моля ви, бъдете коректни. Много глупости се пишат, на моменти наистина прекалявате. Може би защото "Левски" е слаб в момента и искате да го затриете. Не прекалявайте, наистина ви се моля", заяви Гонзо.

Идолът на Сектор "Б" призова за по-голяма търпимост към отбора, осъждайки остро непрестанните атаки по адрес на футболисти и треньорски щаб.