Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира подкрепата на клуба му към Борислав Михайлов за предстоящия конгрес на БФС на 12 октомври. Както е известно, преди дни "железничарите" издигнаха кандидатурата на легендарния вратар, като бяха подкрепени от редица клубове. 

Екшън: Бой по трибуните на "Васил Левски" ВИДЕО

"Локомотив е магия, аура. Винаги го е имало, и ще го има. Сладка победа над Славия. Поздравявам всички футболисти, щаба. Съжалявам за грозните сцени. Нашите фенове са темпераментни. За съжаление тези неща се случват не за първи път. Притеснявам се от наказанието. Мисля, че полицията веднага излезе. Охраната се опита да спре феновете. Те обаче бяха много хора и трудно се спират", коментира Василев след победата над Славия с 1:0.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Предложихме Борислав Михайлов за президент, не го избираме. Избират го клубовете. Моето мнение е, че Борислав Михайлов е много ерудиран човек с опит. Ако трябваше сега пак да избирам, пак ще избера него. Днес още трима души обявиха кандидатурите си. Ние предлагаме, не избираме - имаме само един глас. Футболните клубове ще изберат президент", подчерта босът на Локомотив.

"Борислав Михайлов направи много. Това, че националният отбор не се класира на европейско и световно първенство, не е негова вина. Навсякъде този, който е отгоре, отговаря. Михайлов превъзхожда Бербатов с опит. Той направи много неща, най-лесно е да плюем. И нашите фенове ме питат защо съм подкрепил Михайлов. Бербатов е чудесен футболист, чудесно момче. Но той трябва да набере опит, нека да бъде помощник", каза още Иван Василев.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа