Капитанът на България Ивелин Попов е отрязал автора на позорния материал за нашия национален отбор в "Ютарни лист" за интервю. В текста журналистът се гаври с "трикольорите", които са описани като анонимници от втора дивизия, а най-известният бил именно Попов, за когото никой не бил чувал.

"Същият журналист три пъти ми звъня за интервю, молят ми се, имам и SMS от него. Не смятам да му отговарям. Ще видим в петък. Очаквам да ги победим. Равен не е цел пред нас. Победата в Баку беше добро начало, атмосферата е добра. Всеки един отбор има слаби места. Видяхте и Реал (Мадрид), когато игра с Лудогорец", коментира Попов по време на представянето на новата екипировка на "трикольорите".

"Преди мача с Азербайджан имаше напрежение у нас, но с успеха спадна. В петък ще играем с характер, воля и силата на колектива. Очаквам поне 30 000 зрители на стадиона, които да създадат добра атмосфера", добави капитанът на България.

„За премиите - няма смисъл да се конкретизира. Всеки, който дойде в националния отбор, дори и без премии, ще играе за честта си и за своята държава. Почти към края сме на този въпрос. Ние играем за България, няма нищо вярно от спекулациите, които излязоха по медиите за такива големи суми“, завърши Ивелин Попов.

Нашата група "Н" за европейските квалификации