Вратарят Николай Михайлов, който се завърна в националния отбор, изрази радостта си, че отново е със съотборниците си. Стражът на турския Мерсин бе един от играчите на Любослав Пенев, които влязоха в ролята на манекени при днешното представяне на новите екипи на "трикольорите". Михайлов коментира и атаката на хърватските медии срещу България. В петък от 21:45 часа на "Васил Левски" нашите приемат "шахматистите" в евроквалификация.

„Чувството винаги е добро да си в националния отбор. Очакванията са за тежък мач, който се надявам да изиграем по един умен начин, да изпълним тактическите указания и с помощта на феновете да вземем трите точки“, каза Михайлов.

Относно злобните коментари в хърватските медии, вратарят коментира: „Какво да ни обиждат нас? В щаба на хърватите виждате какви интервюта дават, това е трезвата оценка. Някакви вестници, които не съм чувал, не могат да ме притеснят. Какво да ги коментирам тези?“.

„В добро физическо състояние съм в момента, чувствам се добре. Като съм здрав, всичко останало е на заден план. Нещата се развиват благополучно за мен до момента. Готов съм да играя за националния отбор и на клубно ниво, треньорът ще си реши. Свикнах в Мерсин. Първият месец беше доста тежък, турският е сложен език, всичко мина бързо, успяха да ми помогнат“, допълни Михайлов.

Нашата група "Н" за европейските квалификации