Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев изрази мнението си за загубата на тима от Лудогорец с 1:2. Той започна изказването си по “Канал 3” с думите, че не финтирал никого след мача, а просто, когато е излязъл от стадиона, там не е имало журналисти.
 
“Започнахме малко по-сковано, което не биваше да е така. Получихме някакъв супер нелеп гол, след едно меле и в крайна сметка през второто полувреме играехме видимо по-добре. Успяхме да изравним, инициативата беше в нас, играехме повече с топката, печелехме единоборствата. И точно в този момент получихме втори гол, което повлия на играта. За съжаление загубихме. През второто полувреме съм доволен от футболистите, играхме по-добре. В нашия отбор има доста опитни играчи, които са играли много важни мачове, печелили са ги. Не би трябвало да е така. Първите десетина минути започнахме страхливо, през останалата част от мача – не. Имаше и агресия, на моменти играехме повече с топката”, заяви Тонев
 
“И да имам забележки към избраната от Илиан Илиев тактика, ще го кажа на него, не на вас. Каквото и да си мисля, предпочитам да го споделям с хората, от които зависи. Не съм говорил с момчетата, единствено с Ивайло Василев. Той беше много разочарован, не искам да използвам по-силни думи. Подкрепих го в този момент, той има много качества и съм сигурен, че ще ги развие. Може да се каже, че съм доволен от по-голямата част от футболистите. В офанзивен план не създадохме положения, там трябваше да бъдем по-агресивни”, коментира изпълнителният директор на “Левски”.
 
“Не е имало полемика между мен и Домусчиев. Имаше някакви претенции за отсъждане на съдията, Рамос посегна с лакът и съдията свири фаул. Може би съдията си е помислил, че е ударил играч на Лудогорец. Домусчиев е по-емоционален човек и може би е изживял срещата повече като фен. Поздравих го след срещата. Мачът с ЦСКА е много по-различен от мача с Лудогорец за всички, които са в “Левски”. Затова след мача с ЦСКА бях много, много разочарован. Тогава играхме много слабо, нямаше никаква агресия. Днес, ако погледнем развитието на мача, си разделихме по едно полувреме. Ако видим положенията днес, ще видим, че ни вкараха първия гол малко случайно, с далечен удар и рикошет. Вторият гол е перфектен удар, но пак отдалеч”, анализира бившият шеф в Локомотив (София).
 
“На този етап освен това, че “Газпром” има интерес, няма нищо ново. Това, което направихме и ги накарахме да се решат на такава стъпка - предоставихме подробна информация за клуба, за финансовото състояние и проекта за изграждане на новия стадион, за изградените стадиони за ДЮШ, колко деца имаме в школата. Въобще, опитахме се да покажем, че работим професионално във всяка една част от това, което представлява един клуб. Те се запознаха с това какви финанси се харчат, какви данъци плащаме и т.н. Тепърва предстоят да се водят разговори. В момента каквото и да се каже, ще бъде спекулация. Би трябвало до края на декември да сме наясно, дали ще подпишем договор. Да, те са голяма компания, но ние сме клуб с голяма история, с перфектни финанси. Нормално, целта ни да е шампионската титла, все пак имаме още 17 мача. Очаквам да играем добре и да побеждаваме”, завърши Иво Тонев.