ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

БЛИЦ се добра до интересно разкритие за ЦСКА. В Търговския регистър бяха вписани промените при 31-кратните шампиони на България, където обаче изненадващо като Председател на Надзорния съвет е посочен Димитър Николов Якимов, а не Лорънс Дейвис, както Александър Томов обяви на пресконференцията преди дни. В НС са още Петър Петров Жеков и Вехби Юксел Малкоч. Англичанинът Лорънс Дейвис изобщо не фигурира при вписаните в Търговския регистър промени.

Потърсихме Александър Тодоров, който заяви следното: "Лорънс Дейвис не фигурира, защото нещата са много сложни. Трябва да се изпратят документи, да се преведат, да се върнат. Всичко е въпрос на време. И да се знае, че ЦСКА няма президент."

Афишираната от Томов "Лира Инвестмънтс" С.А., която по думите му притежава акциите на клуба, се оказа, че все още няма нищо общо с "армейците". От вписаното в Търговския регистър става ясно, че ЦСКА продължава да е в ръцете на "Титаните" Димитър Борисов и Иво Иванов, тъй като до момента между тях и "Червени шампиони" има само предварителен договор.

В Търговския регистър ясно и точно е посочено следното: Едноличен собственик на капитала на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" ЕАД е "ТИТАН СПОРТ" ЕАД, ЕИК 200548205, държава: БЪЛГАРИЯ.

Управителният съвет е съставен от Александър Чудомиров Тодоров, Ивайло Димитров Котев и Лъчезар Николов Николов.

Тодоров отговори пред БЛИЦ и защо "Титан" все още се води собственик на клуба. "Това зависи от Комисията за защита на конкуренцията. Тя трябва да се произнесе, но не знам кога точно ще се случи това. Нещата са много сложни и трудни, сега е преходен период. Когато окончателният договор се подпише, "Титан" вече няма да бъде собственик", каза Тодоров.

А за члена на Надзорния съвет Вехби Малкоч БЛИЦ разбра, че изобщо не е лицето, което Томов афишира. На пресконференцията за смяната на собствеността политикът подчерта, че Малкоч е експерт, завършил мениджмънт в Холандия. От сигурни източни обаче научихме, че той е 28-годишен хасковлия. Същият този Вехби Малкоч е следвал в България, а баща му е приближен на Томов по партийна линия.

в Търговския регистър, след вписаните промени, е посочено следното седалище и адрес на управление: гр. София 1504, район р-н Средец, ул. "Драган Цанков" No 3, както и електронната поща на Александър Тодоров, който вече официално дърпа конците на "Армията".

Предметът на дейност на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" ЕАД е създаване на професионални, аматьорски и детско-юношески отбори по футбол, извършване подготовка на футболисти и организиране и администриране на участието им в републикански, зонални и областни първенства, както и в международни турнири по футбол, регистриране и прекратяване на съзтезателни права на футболисти, извършване на трансфери на футболисти, придобиване, оценка и отстъпване на права на реклама, телевизионно и радиоразпространение на спортни съзтезания, организиране от или с участието на клуба, извършване на спортни услуги за гражданите, организиране на школи и курсове за учебно-тренировъчна и спортно съзтезателна дейност, изграждане и стопанисване на спортни обекти и съоражения, подпомагане на занимания на гражданите по футбол и организиране за практикуване на футбол, осъществяване на други дейности, които са свързани с подпомагане, насърчаване и развитие на футбола, осъществяване на тренировъчна и спортно-съзтезателна дейност по други видове спорт.

reg.jpg

reg1.jpg