ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Важна промяна в българския футбол предстои в най-скоро време, научи БЛИЦ от свои източници. 

Националният ни отбор ще играе мачове не само в София, Разград и Пловдив, но и в други областни градове, ако стадионите им получат лиценз от УЕФА - четири звезди. Анализите на БФС са установили, че когато "трикольорите" приемат съперниците в различни големи градове извън столицата, се радват на изключително голяма и гореща подкрепа, както бе на контролата с Иран (0:1), когато на "Христо Ботев" под тепетата атмосферата беше празнична. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

БФС ще продължи да се залага на "Колежа", ако и той получи четвъртата звезда от УЕФА, но когато стане готов стадионът в парк "Лаута", също ще получи привилегията да се играят и там мачове на националния отбор - не само на женския, но и на мъжкия.

Подобна е традицията от много години в Италия, а вече и в Германия. Великобритания се готви да даде път на тази иновация.

В същото време проверка на БЛИЦ установи, че президентът на БФС Борислав Михайлов не е привиквал на разговор селекционера Младен Кръстаич. Двамата са се срещали и преди мачовете и са водили разговори относно подготовката на първия ни тим, но Кръстаич не е бил викан - нито в централата, нито извън нея, както се опитаха да създадат напрежение различни медии.

На този етап играчите изразиха подкрепата си към селекционера в интервютата, които дадоха след загубата в Черна гора с 1:2. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!