ЦСКА победи “Левски” с 1:0 в дербито на 9-ия кръг на “А” група. Единственото попадение реализира Серж Нюаджи. След успеха Стойчо Младенов развя...синьо сако и нахлу радостен на терена. Защо синьо и откъде се появи то на резервната скамейка на ЦСКА.



БЛИЦ разбра по какъв начин Стойчо Младенов е надъхал футболистите за дербито. Цяла седмица преди двубоя Екзекутора на Ливърпул е бил облечен на тренировките със...син анцуг. В подобен вид на терена са излизали и помощниците му. Сините анцузи трябвало да изиграят ролята на дразнител за футболистите. След края на мача Стойчо Младенов размаха синьото сако. И то е било част от целия успешен сценарий. Връхната част от облеклото на треньора е била специално поръчана за случая, отвътре е синя. Специалистът беше и със синя карирана риза. Явно поредният гросмайсторски ход на Стойчо Младенов е дал резултат. “Червените” футболисти излязоха със стръв срещу “Левски”, раздадоха се и заслужено спечелиха. Дори от “синия” лагер признаха за по-голямото желание на ЦСКА.



“Не забравяйте, че Стойчо Младенов е страхотен мотиватор. Правел го е винаги, когато има мач срещу “Левски”. Видяхте, че и днес резултатът е налице”, коментираха от “червения” лагер.



След края на двубоя в съблекалнята се появил и собственикът Димитър Борисов. Футболистите го грабнали и заподхвърляли във въздуха. “Момчета, двойна премия за тази победа”, обявил босът, доволен от успеха над вечния съперник./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА