ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Спортният директор на "Левски" Наско Сираков коментира темата с Александър Янкович, след като по-рано днес Сръбския Моуриньо обяви в родината си Сърбия, че е отказал предложението да поеме "сините" и да заеме поста на Николай Митов.

"Информацията, че Сале Янкович е отказал на "Левски" е пълна измислица, по простата причина, че никой не го е канил", обясни Сираков във "Фейсбук".

"Истина е, че разговарях с управата на "Левски", но не бих искам да навлизам в детайли. Уважавам безкрайно този клуб и хората, които работят в него, тъй като там прекарах много хубава година", беше цитиран по-рано Янкович в сръбски сайт.

Сираков пък вече информира, че се водят разговори с „много сериозни имена”, но не пожела да разкрие нито едно от тях.

"Искам да уведомя всички левскари, че Станимир Стоилов отказа да работи за ЛЕВСКИ. Приятели, спете спокойно! Вече водим разговори с много сериозни имена. До 48 часа „Левски” ще има треньора, който заслужава. Гарантирам!", написа пък снощи Сираков.

Той направи опит да върне Станимир Стоилов начело на "Левски", но както БЛИЦ първи информира, Мъри категорично отхвърли възможността да напусне „Ботев” (Пловдив).