Един от лидерите на Швейцария Хакан Якин заяви, че очаква труден мач с България. Европейската квалификация е на 26 март (събота) от 18:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

“Ще бъде труден, но и интерес двубой, тъй като и двата състава ще искат да победят. Този, който загуби, почти сигурно ще се прости и с шансовете си за класиране на Евро 2012. Равенството не е добър резултат. Българският състав ще има подкрепата на своите фенове в предстоящата среща. Ние не искаме да се концентрираме върху противника, а върху нашата игра”, заяви Якин след днешната тренировка на стадион “Георги Аспарухов”.

“Лотар Матеус е добре позната фигура в Швейцария. Човек с изключително много опит както на клубно ниво, така и на национално ниво. Има много мачове с националната фланелка на Германия като играч, освен това е бил треньор и на Унгария. Неговата страна е близо до нашата, така че Матеус със сигурност познава добре нашия състав. Предполагам, че ще се види с Отмар Хитцфелд след мача”, допълни полузащитникът на швейцарците.

“Изненада е, че Черна гора е лидер в нашата група. Всички очаквахме това да бъде Англия, но с добрата си игра черногорци засега заслужено са лидери“, завърши Хакан Якин./БЛИЦ