Легендарният футболист на "Левски" Емил Спасов призова "сините" фенове за коректно и прилично поведение спрямо наставника на Литекс и икона на ЦСКА Христо Стоичков днес. От 19:00 часа Камата и "оранжевите" гостуват на "Герена" в интригуващ двубой от 8-ия кръг на "А" група. Феновете на "Левски" се заканват на Камата, който се очаква да бъде бурно освиркван и обиждан, а освен това ще бъдат разпънати и специални транспаранти срещу него.

"Не знам как ще бъде посрещнат Стоичков на "Герена", но се надявам привържениците на "Левски" да се вразумят. Не е правилно Стоичков да бъде хулен и обиждан. Все пак е много успял играч, допринесъл изключително много за футбола в България", коментира пред "Тема спорт" Емил Спасов.

"Благодарение на него и някои други състезатели ние имахме щастието да бъдем бронзови медалисти от световно първенство. Такива хора заслужават уважение и почит. Публиката е длъжна да подходи с респект. Вярно е, че Христо е провокирал левскарите много пъти и те донякъде имат право да му го върнат, но в спорта е така. Камата е прям, точен и честен с хората", каза още бившият голмайстор на "Левски" е 6-кратен шампион на България със "сините".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА