Опитният халф Георги Костадинов пропуска срещата България срещу Беларус на старта на Лигата на нациите, но за неделния двубой със Северна Ирландия ще бъде на линия.

Избраниците на Илиан Илиев ще излязат на стадион „ЗТЕ Арена“ в Залаегерсег от 21:45 часа в първата си среща от група С3 на турнира.

33-годишният Костадинов не тренира снощи заради стомашен вирус, който го повали във втория ден на лагера в Бояна. Въпреки това, той пътува с отбора, макар вчера да остана в стаята си в хотел „Сириус“ край езерото Балатон. Беше му поставена система с витамини и магнезий, която е дала резултат и от днес халфът на АПОЕЛ (Никозия)  е по-добре.

Лекарският щаб на националния отбор и самият футболист смятат, че за срещата със Северна Ирландия той ще бъде доста по-близо до оптималното си състояние и ще бъде на разположение на Илиан Илиев. Както е известно, втората среща на България от новото издание на Лигата на нациите ще бъде в Пловдив. Мачът със Северна Ирландия е в неделя от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев".

ПРОГРАМАТА НА НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА КНИГА - ТУК