Привържениците на "Левски" от Фонд "Сектор Б" настояха за наказание на капитана на Лудогорец Светослав Дяков, който направи лошо впечатления в мача снощи, спечелен от "сините" с 3:2. В края на срещата националът наплю Борислав Стойчев, съдията Георги Кабаков видя случката и моментално му показа жълт картон. Левскарите искат Дисциплинарната комисия на БФС да вземе отношение по случая и да накаже Дяков, което почти сигурно ще се случи.

дяков_стойчев_1.jpg

Ето какво пишат от Фонд "Сектор Б":

Момчета, снощи бяхте брилянтни! Няма да изпадаме в излишни главозамайвания, недейте и вие. Има още много път. Но снощи бяхте голям отбор и бяхте Левски. А голям Левски никой не може да победи. Благодарим ви за емоцията!

До левскарите, които снощи наскачаха с думите: "Това е моят Левски". Приятели, няма мой, ваш и чужд Левски. Левски е само един. И когато е слаб, и когато е силен - Левски е само един. Левски се подкрепя винаги, или не се подкрепя изобщо...

До БФС и официален апел към ръководството на ФК Левски да вземе отношене. Преди време футболист на Левски бе наказан по видеозапис след края на мача и пропусна възлов двубой на "сините". Тогава БФС много изненадващо се "самосезира" и наказа нашият състезател. Настояваме това да се случи и със селското капитанче за ритниците, ударите и плюнките му, които цяла България видя.

Някак не беше много национално, обединително и патриотично, но може би е някаква друга кауза, която още не разбираме.

На полу-божеството Моци му пожелаваме следващия път да не спира до рекламните пана, а да ги прескочи и да дойде при нас, за да ни покаже "ушички". И това не беше никак православно и национално. Футболистите на Лудогорец се държаха като клубен отбор, а не като национален, което не им прави чест.

Голяма левскарска публика снощи. Подкрепяме и обичаме ЕДИНСТВЕНО Левски София.


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа