Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви радостна вест за феновете само часове преди очаквания с огромен интерес мач срещу Валенсия. Първият 1/8-финал за Лига Европа стартира в 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Очаква се той да се пука по шевовете, след като Петричев съобщи, че днес ще бъдат пуснати в продажба още около 1000 билета за срещата. Те ще могат да се закупуват на касите на Националния стадион, които ще отворят в 10:30 часа.

"В последния момент стана ясно, че няма да пътуват фенове на Валенсия, което ни даде възможност да пуснем още около 1000 билета, които бяха предвидени за гостуващата агитка. "Васил Левски" ще бъде изпълнен до краен предел", каза при гостуването си в БНТ Ангел Петричев.

"На мача ще има над 40 хиляди зрители. Интересът е огромен. Призоваваме феновете да не чакат последния момент, а по-рано да заемат своите места. Вратите на стадиона ще отворят в 17:30 часа", добави Петричев, който каза още, че и към реванша в Испания има голям интерес и се очаква на "Местая" българската агитка да е от поне 2000 души.

"Голямата новина е, че обикновеният български фен се завърна на стадиона. Тази вечер ще може да видите жени, деца, възрастни хора, което е уникален успех. Ще се постараем да дадем най-доброто от себе си, за да зарадваме всички българи. Убеден съм, че голямата част от България ще ни подкрепя, ако не на стадиона, то ще стиска палци пред телевизионните екрани", каза още Петричев.

Националният стадион "Васил Левски" ще бъде отворен в 17:30 часа. Организаторите апелират към публиката да се възползва от по-ранното отваряне на входове, за да се избегнат струпвания непосредствено преди началото на мача. Както знаете, интересът към двубоя е рекорден и по трибуните ще има над 40 хиляди зрители. От съображения за сигурност зрителите ще бъдат подложени на щателна проверка за опасни предмети и пиротехнически изделия. Стюардите няма да допуснат преминаването от един сектор в друг, като всеки посетител задължително трябва да седне на упоменатото на билета място. Абсолютно забранено е заставането на пътеходите. Организаторите напомнят, че в 19:50 часа ще можете на проследите полета на орела, който беше изпратен като комплимент към ПФК Лудогорец от италианския Лацио. Величествената птица ще лети на фона на националния химн на България, изпълнен от детето-чудо Крисия.

Специално за зрителите, закупили билети за Сектор "В", съобщаваме, че е предвидена хореография. На всяка седалка ще бъде поставено фолио с определен цвят. При подаден сигнал от ръководителите на хореографията, фолиото ще образува българското знаме.

С цел създаване на максимално удобство за зрителите са блокирани първите четири реда на сектори "А" и "В", и по един на "Б" и "Г". На входовете ще има кетъринг, който ще предлага храни и напитки. Там можете да си закупите и фен артикул на ПФК Лудогорец.

Лига Европа - сезон 2013/14