Срокът на договора на новия вратар на Лудогорец Милан Борян и другите подробности по контракта ще останат клубна тайна на шампионите. Това призна изпълнителният директор на клуба от Разград Ангел Петричев. Както е известно, разградчани реагираха светкавично на контузията на Иван Чворович и взеха канадския национал, който се очаква да пази вратата срещу Ливърпул на „Анфилд“.
 
„В Георги Аргилашки виждаме голяма перспектива и не искаме да го подлагаме на подобен стрес. Затова направихме всичко възможно да привлечем опитен вратар, който ни е изключително нужен след контузията на Иван Чворович. Милан Борян игра и срещу българския национален отбор, гледали сме го на приятелската среща България – Канада. Желаем му добре дошъл в отбора на Лудогорец. Той ще има своята възможност да покаже своите качества на „Анфийлд“, заяви Петричев.
 
„Трябваше ни свободен агент. Имахме много малко време, за да огледаме няколко кандидатури. Няма да коментирам нито финансови параметри, нито сроковете на договора. Това е клубна тайна. Момчето има перспектива при нас. Искам да благодаря на Урош Голубович, който продължава да ни помага. Той има сериозна намеса в този трансфер. Пожелавам бързо възстановяване на Иван Чворович, дано да успее максимално бързо да се възстанови. Около два месеца ще продължи лечението на Иван Чворович, в понеделник ще бъде опериран“, добави изпълнителният директор на Лудогорец.