Новият треньор на Арда Славко Матич остана доволен от своя тим след загубата с 1:2 в гостуването си на ЦСКА в мач от 15-ия кръг от Efbet лига. Той подчерта, че тимът му трябва да работи още много, но показаното днес лице е добро въпреки загубата след обрат в резултата.

„Искам да честитя победата на ЦСКА, но и да честитя играта на Арда. Моите момчета изиграха добър мач, защото направиха това, което аз изисквах от тях. Първите 10-ина минути от второто полувреме играхме добре, но след това ЦСКА ни натисна. ЦСКА показа, че е голям отбор и вкара два гола, но пък Арда показа, че ще стане добър отбор.

Винаги ще се опитаме да играем повече с топката. Можехме да вкараме още два гола, след статични положения, като тренирахме такива положения. Винаги трябва да имаме план А и план Б. Не мога да бъда още 100% доволен, защото имаме да работим още. Днес обаче показахме характер“, заяви Матич след края на мача и отговори дали завръщането на стадиона на ЦСКА, където игра преди, е специално за него.

"Не беше по-специален този мач, аз съм професионалист. Начело съм на Арда и за мен Арда е най-големият отбор сега. След мачовете с Левски и Лудогорец ще знаем на какво ниво сме. След тях ще видим как е отборът и как трябва да продължим напред“, завърши треньорът на Арда.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа