Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев беше видимо изнервен при появата си в Борисовата градина, като си позволи да държи тон на журналистите, умолявайки да го оставят на мира, тъй като имал работа. Майкъла заяви, че Миодраг Йешич все още не е разтрогнал договора си с клуба. Илиев информира също така, че днешната тренировка от 15:00 часа ще бъде водена от новия наставник Милен Радуканов. Назначението му обаче все още не е официализирано.

"Когато Йешич разтрогне официално, ще ви кажем. Все още не е. Няма причина да не разтрогне. Договарят се нещата със собствениците от "Титан". Той нашите предложение ги е приел. Стига, де! Стига едно и също нещо да ме питате мен. Те са го назначили, те трябва...", разгневи се Георги Илиев.

"Ние сме решили, че той няма да бъде треньор на ЦСКА и това е. За финансовите работи отговаря "Титан". Което от нас се изисква, сме го направил. Радуканов ще изведе отбора на тренировката", заяви шефът в ЦСКА.

"Йешич какво бил казал... Ама вие продължавате едно и също нещо. Спрете вече, какво още искате? Да приключваме вече, че имам и друга работа", добави Майкъла, карайки се на журналистите, след което се качи към крилото на стадиона над съблекалните на "Армията", което в момента се ремонтира.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ