Продажбата на билетите за вечното дерби между ЦСКА и "Левски" не протече никак добре до вчера. Бройката на разграбените предварително пропуски бе едва 3600. Очаква се днес феновете да се активизират и да има над 10 000 зрители по трибуните на "Васил Левски". Сблъсъкът между "червените" и "сините" стартира в 17:45 часа.

До голяма степен привържениците са спокойни, че едва ли ще свършат местата на Националния стадион и са сигурни, че ще могат да си купят билет малко преди започването на двубоя. От двата фенклуба обаче нееднократно призоваха желаещите да подкрепят любимия си тим да бъдат на трибуните поне час преди започването на сблъсъка.

Цените на билетите са по 10 лева за секторите "Б" и "Г", 12 лева за "В" и 15 лева за "А".

На последното вечно дерби, състояло се на "Васил Левски", имаше малко над 15 000 зрители. Тогава "сините" спечелиха с 1:0 с гол на Гара Дембеле в първия кръг. Днес обаче едва ли ще се събере толкова публика, като очакванията са присъстващите на Националния стадион да бъдат не повече от 12-13 хиляди. Слабата посещаемост сега се обяснява най-вече с феновете от провинцията, част от които няма да могат да пътуват до столицата заради работния ден.