ЦСКА ще започне от "А" окръжна група. Това решение бе взето по-рано днес след среща между новия собственик на клуба Васил Божков и представители на феновете. След нея привържениците се обявиха твърдо зад взетото решение.

БЛИЦ разбра любопитни подробности около провелата се среща в офиса на бизнесмена. Лично самият Васил Божков е предложил първи вариант - ЦСКА да опита да играе в "А" група, като ползва лиценза на Локомотив (София). Припомняме, че "железничарите" не получиха лиценз, но имат едва 1 милион лева задължения към НАП. Божков явно е бил съгласен да плати това задължение, след което ЦСКА да ползва лиценза. Този вариант обаче е бил отхвърлен от феновете.

Последвали са нови предложения, този път от друг бизнесмен - да се вземе лиценза на Локомотив Мездра за "Б" група. След това е обсъждано подобен сценарий и за "В" група с отборите на Германея Сапарева Баня, новия член София 2010 и още два-три варианта. Нито един от тях обаче не е бил одобрен от привържениците от "Фен клуб Сектор "Г". С оглед категоричната позиция на тези привърженици, които са били на срещата и представят повечето фракции, Божков се е съгласил да се започне от "А" окръжна.