ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира пред медиите думите си на сбирката с феновете от сдружението „Левски на левскарите“, където обяви, че са налице обтегнати отношения в ръководството на „сините“. Мъри обяви, че няма никакви претенции към спонсора, а единствените спорове са свързани с управлението на клуба.

„Трябва да изчистим всички недоразумения. Трябва да се сложат на масата и да се решат. Споровете са за начина на управление, никакви други. Проблемите според мен са решими. Споровете се водят за принципното управление на клуба. Ние сме за това да защитаваме интересите на Левски. Има дребни неща, които трябва да се изчистят по този въпрос. Всичко друго е да се търси интрига”, заяви Стоилов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

“Няма спортно-технически спорове, футболистите и клубът си получават всичко от спонсора. Това, което сме се разбрали със спонсора, нямаме никакви проблеми. Мисля, че и другите неща ще се изчистят”, допълни треньорът на Левски.

„Аз нямам проблеми с никого. Искаме всичко да се изчисти по начина на управление. Това е единственият проблем. Ние толкова много години работим заедно със Сираков, сега ли очаквате да имаме проблеми. Нямал съм никакви разминавания със Сираков. Даже ми е обидно, че коментирам тази тема”, отсече Мъри.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК