Спортният директор на "Левски" Георги Иванов съобщи, че без значение от резултатите Пепе Мурсия ще води "сините" поне до края на сезона. На пресконференцията по представянето на испанеца Гонзо се скъса да го хвали, както и заяви, че го подкрепя с цялото си сърце.

"Първо "Левски" трябва да оправи много неща в играта си и след това да иска да е шампион. Имаме горчив опит от това да ставаме шампиони на всяка цена. Приоритет е до две години юношите да са ядрото на отбора. Трябва да изградим стил и да чакаме резултата вбъдеще. Треньорът има кредит на доверие. Искам да кажа на всички, за да е ясно, че Пепе Мурсия няма да си тръгне преди да направи 1 година тук. След това ще го оценяваме за работата му", обяви Гонзо, от което стана ясно, че испанецът е закотвен на "Герена".

"Договорът му е за 2 години, а след това се надявам да подпише нов", каза началникът.

"Страдаме от честата смяна на треньори. За 1-2 месеца знаем, че няма как да се изгради стил, който искаме. С цялото си сърце ще го подкрепям. Убеден съм, че той е точният човек за "Левски". Трябва да се развиваме по коренно различен начин от този досега", каза още Георги Иванов.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ