Легендата на “Левски” Наско Сираков отново отправи остри думи към ръководството на “сините” и треньора Илиан Илиев. В последните дни преди вечното дерби, загубено с 0:1, бившият директор на няколко пъти се усъмни в класата на “Левски” и заяви, че защитата е много слаба, както и селекцията.

Днес Сираков отново изригна в социалната мрежа Фейсбук и използва тежки думи срещу Иво Тонев и Илиан Илиев.

Предлагаме ви целия “пост” на Сираков без редакторска намеса:

"Отговор на стотиците ви въпроси в фейса не мога да дам!!! А и други трябва да го направят. Мога само да изкажа мнение. Съжалявам само,че за сетен път се оказах прав...но какво да се прави, като съм толкова навътре в материата ФУТБОЛ. За разлика от многото страхливци във футбола ни, аз казвам това, което мисля и виждам. Не ме е страх, защото ако са забравили, да им припомня, че се казвам НАСКО СИРАКОВ!!!

Относно Илиан Илиев: Момче, не е лошо да разбереш най накрая, че си треньор на “ЛЕВСКИ”, а не на БЕРОЕ. Стига с тия клишета, че всеки отбор ти се затварял! Намери противодействие на това! Трябва да ти се извиня, за думите ми, че в защита сме слаби. Ние просто сме трагични във всички линии. И не се сърдете като малки деца, а работете и се поправяйте. Никой не иска да ви сменя, а искаме “ЛЕВСКИ” да ни радва.

Относно и думите на Иво Тонев: Кой и с какво ви е атакувал, Иво? По-спокойно никой не е работил в този клуб. Ама от време на време, трябва и да се отговаря на въпроси. Примерно: Кой носи отговорност за тази тотално провалена селекция?Ако вие с Илиан имате въпроси към мен, знаете ми телефона! Винаги ще ви отговоря, но мразя намеците в медиите. Бъдете истински мъже, защото това е задължително качество, за да бъдеш Ръководител или Треньор на “ЛЕВСКИ”!!!"