Нов инвеститор се очаква в ЦСКА в следващите часове. Новината съобщи Милко Георгиев, създателят на ЦСКА ТВ, както и представител на Манджукови и Инджови. Той гостува в Диема Спорт, където разкри някои подробности около случващото се в клуба в последните дни.

"Текат срещи между нас и господин Томов. Ние сме посредници между инвеститор, който стои отстрани и господин Томов, който до утре сутринта трябва да приеме условията, които му бяха поставени. Условията са Томов да подпише споразумение за прехвърляне на мажоритарния пакет акции и след това да бъде определен размерът на дълга на ЦСКА към Лира Инвестмънт", заяви Милко Георгиев.

На въпрос, този инвеститор Манджуков или Инджов ли е, Георгиев заяви: "Не съм казал подобно нещо. Има инвеститор, който реално стои зад идеята ЦСКА да бъде клуб, управляван и печеливш, а не да трупа постоянни задължения. До утре на обяд предполагаме и се надяваме, че господин Томов ще положи подпис под споразумение, което ще доведе нов инвеститор в ЦСКА."

"Инвеститорът сам ще изложи програмата си, но не е някакво ноухау, което да ви съсипе от изненада и не сте виждали. Това ще бъде структуриран дългосрочен бизнес план. Не си правете илюзии, че утре идва инвеститорът и ЦСКА се оказва с милионна селекция и започват да се харчат пари за щяло и нещяло.

Мисля, че Александър Томов вече е разбрал накъде отива управлението на ЦСКА. Естествено, има и втори вариант - утре той да излезе със своята програма за управление, да я представи на обществеността. Но поне на нас не ни я е представил. Нека изчакаме до утре господин Томов какво решение е взел. Надявам се, че утре ще имаме добра новина и ще бъдем щастливи всички."